Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
marchewka młoda | 4 szt |
dymka ze szczypiorkiem | 4 szt |
seler naciowy | 2 szt |
rzodkiewka | 2 pęczki |
bulion | 100 mięsny |
pierś z kurczaka podwójna | 2 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | 3 łyżki |
masło | 2 łyżki |
marchewka młoda | 4 szt |
dymka ze szczypiorkiem | 4 szt |
seler naciowy | 2 szt |
rzodkiewka | 2 pęczki |
bulion | 100 mięsny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: