Sposób przygotowania

Dynię, marchewkę i papryke pokroić w kostkę i poddusić na maśle. Warzywa zalać wywarem, dodać przyprawy i gotować aż będą miękkie. Zdjąć z ognia i zmiksować (ma być gęsta). Zupę przyprawić do smaku wedle uznania.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis, muszę wypróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis, muszę wypróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    szkoda że dynia u nas troszke zapomnianym warzywkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smakowita zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !