Sposób przygotowania

Do garnka wlać oliwę wstawić na małym ogniu, do gorącej oliwy dodać brokuły , podzielone na drobno, pokrojoną cebulę , marchew startą i przyprawy , gotować przez 4 minuty , jeszcze podczas gotowania dać czosnek , mieszać , dodać liścia , wlać wywar i gotować do 30 minut na wolnym ogniu, następnie wyjąć liścia zmiksować , nalać na talerz i posypać parmezanem .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nie jadłam, ale przepis przypadł mi do gustu:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !