Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i seler (starte) gotujemy w lekko osolonej wodzie. W międzyczasie przyprawiamy włoszczyznę przyprawą Kucharek oraz pieprzem i majerankiem Prymat. Po chwili dodajemy także ziemniaki. Wszystko gotujemy do miękkości. Na 10 minut przed końcem gotowania dodajemy do wywaru szpinak ( i gotujemy).
Gdy włoszczyzna będzie ugotowana dodajemy do niej jogurt naturalny, ugotowane na twardo jajka oraz zieleninę. Wszystko chwilę zagotowujemy. SMACZNEGO

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Z jajkami jeszcze nie probowalam- na pewno to zrobie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    raczej nie dla moich dzieci:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    dla moich też raczej nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajniusia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    sama z chęcią bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moze jakby mama gotowala mi taka dobra szpinakowa, to bym lubila takze te zupke... ;-))
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !