Sposób przygotowania

Selery obrać, pokroić na 1 cm plastry i wrzucić do gorącej osolonej wody z dodatkiem soku z cytryny. Gotować przez ok. 10 min.
Odcedzić i przyprawić.
Żółty ser zetrzeć i wymieszać z bułką tartą. Plastry selera oprószyć w mące i maczać w rozmąconym jaju i bułce z serem.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    interesujące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też r=tak lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe, nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !