Sposób przygotowania

Małą kość wędzoną zagotować, następnie wrzucić dokładnie opłukaną fasolkę i gotować na wolnym ogniu do momentu, aż fasolka będzie miękka
Z margaryny i mąki przygotować zasmażkę, którą podprawiamy zupę.
Przyprawami doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jeszcze nie gotowałam z czerwonej fasoli musze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    nie jadłam takiej, wypróbuję :)
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    też jeszcze nigdy nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Wyśmienita zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    lubię zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !