Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w kostkę i obgotować w zalewie po czym ostudzić i wymieszać z resztą pokrojonych warzyw (pora sparzyć) i majonezem.
ZALEWA:
1l wody, 2.5łyżki octu, łyżeczka soli.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobra sałateczka
  • 8
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 7
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    moja ulubiona pychaaaaaaaaaaa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !