Sposób przygotowania

wątróbkę lekko sparzamy. Wszystkie składniki razem mielimy i mieszamy doprawiając od smaku i dodajac jajka. Gdy wyłożymy do formy w środek dajemy kawałki sera. Pieczemy 1 godz.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smacznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jeszcze trochę i trzeba będzie piec pasztety na Wielkanoc:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mielisz surowe mięso?jeśli tak to raczej klops czy pieczeń a nie pasztet.... i wydaje mi się, że 2 jajka na taką ilość mięsa to trochę za mało...przypraw też dałabym więcej - szczególnie gałki muszkatołowej...no ale każdy robi po swojemu...
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    No niestety ale Pyza ma rację. Zawsze długo gotuję mięso na pasztet a wątróbki dorzucam na końcu gotowania (ale nie sparzam). Co do przypraw to kwestia gustu, choć również preferuję większe urozmaicenie, natomiast zastanawia mnie co to jest \"podgarle\"? (może podgardle, hm?)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !