Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody, ostudzić.
Wiórki połączyć z kefirem i cukrem, wymieszać, odstawić na 30 minut.
Śmietanę ubić z mlekiem .
Wiórki połączyć z galaretką i śmietaną.
W tortownicy ułożyć biszkopty, na biszkopty wyłożyć masę.
Wstawić do lodówki na 2 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    koniecznie muszę przyrządzić taki deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !