Sposób przygotowania

Z mąki, masła, cukru, cukru wanilinowego, kakao i jaja zagnieść ciasto. Wstawic do lodówki na 2 godziny. Budyń przygotowac wg przepisu na opakowaniu..Ciasto wyjac z lodowki, rozwałkowac na grubośc 2 mm i wypelnic nim foremki.Piec ok 15 minut w 200 stopniach.Po ostygnieciu napelnic budyniem i udekorowac rodzynkami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    może być smaczny deser, wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !