Sposób przygotowania

Pokrojone na kawałki żeberka natrzeć kminkiem,solą i pieprzem.Odstawić na godzinkę.Żeberka usmażyć na oleju z obu stron,podlać szklanką piwa i dusić pod przykryciem ok.30 minut.Jabłka pokroić na cząstki,cebulę pokroić i podsmażyć.Do cebuli dodać jabłka.Żeberka posmarować musztardą i miodem.Przełożyć do naczynia żaroodpornego,obłożyć wokół jabłkami i cebulą.Jabłka również posmarować musztardą i miodem.Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 st.C i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis !
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robi podobnie-takie żeberka są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pysznie, pysznie u Ciebie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dobre żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !