Sposób przygotowania

bulki przeciac wzdluz ale nie do konca by sie nie rozpadaly na dwie czesci
wlozyc do kazdej po parowce, plastrze sera zoltego, po dwa plastry pomidora i ogorkow, odrobine poszatkowanej kapusty pekinskiej i i pasku papryki oraz krazku cebuli
polac majonezem i musztarda
wlozyc do mikrofalowki na minute
polac po wierzchu ketchupem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    tak się napatrzyłam na te zdjęcia, że zrobię sobie takiego hot-doga;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    aleee bym sobie takiego zjadła ! ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    i mi dajcie i mi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    swietne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    dla całej rodzinki
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i polecam przepis kazdemu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię domowe hot-dogi
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    ale mi smaka narobiłaś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !