Sposób przygotowania

Utrzeć masło z cukrem,jajkami i cukrem waniliowym,dodać mleko,połączyć z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia,kawą i kakao.Przełożyć do formy i piec około 30 minut. KREM:1 jajko,5 łyżek cukru,3 łyżki kawy rozpuszczalnej,350ml.śmietany kremówki. KREM:Ubić na parze jajko z połową cukru,zestawić,dodać pozostały cukier i kawę.Połączyć z ubitą śmietaną.Posmarować ostudzone ciasto i udekorować piegami zrobionymi z polewy czekoladowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny piegus
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny piegus
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !