Sposób przygotowania

Filety śledziowe włożyć do mleka na całą noc, następnie wyjąć i pokroić na kawałki. Ogórki i pieczarki pokroić w plasterki. Cebulę drobno posiekać. Majonez wymieszać z musztardą. Wszystkie składniki włożyć do miski, połączyć z majonezem, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha sledziki;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne śledzie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !