Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dobrze zagnieść,wstawić na jedną godzinę do lodówki po czym wyjąc ,rozwałkować i włożyć do blachy.Upiec na złoty kolor.Ciasto to można użyć jako spodu do sernika lub szarlotki.Zawsze wychodzi,jest bardzo chrupiące i pyszne.Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię takie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne,pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smaczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !