Sposób przygotowania

Margarynę,mąkę i ser posiekać nożem,zagnieść ciasto i ochłodzić chwilę w lodówce.Następnie rozwałkować i pokroić na kwadraty lub prostokąty.Na każdym z nich położyć trochę dżemu lub konfitur.Uformować rożki i piec na złoty kolor.PO upieczeniu można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    prosto,szybko i bardzo smacznie:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smakują wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !