Sposób przygotowania

Pieczarki umyj delikatnie wykręć trzonki. Trzonki i natkę pietruszki drobniutko posiekaj, wymieszaj z orzechami i dodawanym po łyżce miękkim masłem, wbij jajko, dobrze wymieszaj, dosyp tartej bułki i dopraw solą oraz pieprzem Farszem napełnij kapelusze. Ułóż pieczarki na natłuszczonej blasze i wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !