Sposób przygotowania

Połowę boczku kroimy i stapiamy,cebulę obieramy i kroimy w kostkę smażymy na boczku,posypujemy ją papryką i dodajemy pół szklanki gorącej wody i gotujemy aż woda prawie wyparuje,następnie dodajemy śmietanę rozmieszaną z mąką i zagotowujemy.Filety dzielimy na porcje i solimy,wkładamy ją do gorącego sosu dodajemy pokrojoną paprykę i koncentrat pomidorowy i resztę boczku pokrojonego w paski.Wstawiamy do piekarnika i pieczemy pół godziny.Ziemniaki obieramy i gotujemy podajemy w całości do ryby.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś ciekawego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !