Sposób przygotowania

Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki, paprykę w paseczki do tego dodajemy pozostałe składniki , wszystko razem łączymy doprawiamy do smaku cukrem ,solą pieprzem posiekaną natką a na koniec udekorować natka pietruszki. Wystarczy gałązka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo apetyczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !