Sposób przygotowania

Mieszamy twaróg z chrzanem, śmietaną, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem, plastry łososia smarujemy pastą twarogową i delikatnie zawijamy. Roladki schładzamy w lodówce, przed podaniem kroimy na plastry, dekorujemy plasterkami cytryny i koperkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy pomysł
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !