Sposób przygotowania

W dwóch osobnych garnkach wstawiamy po 400 ml bulionu, cebulę obrać pokroić w piórka, smażymy na maśle, podlewając winem. Gdy cebula nam się poddusi dajemy do jednego garnka z bulionem a do drugiego dajemy brokuł. Obie zupki miksujemy, doprawiamy do smaku, zagęszczamy śmietanką. Nalewamy jednocześnie do miski 2 zupy tak aby się nie zmieszały. Posypujmy prażonymi migdałami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Wygląda naprawde smakowicie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wygląda kapitalnie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda wyśmienicie
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prezentuje się smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ślicznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !