Sposób przygotowania

Z łopatki usuwamy ścięgna i nadmiar tłuszczu.Rozkrawamy tak,aby utworzył się płat mięsa,który rozbijamy tłuczkiem.Smarujemy do dokładnie musztardą i zwijamy w roladę.Zwinięte mięso wkładamy do szerokiej siatki wędliniarskiej i dokładnie nacieramy mieszanką soli,czosnku i ostrej papryki.Pieczemy w rękawie do pieczenia około godziny na kilogram mięsa w temperaturze 180 stopni.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubie takie soczyste pieczenie-mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne mięsko;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !