Sposób przygotowania

Mleko, jajo i mąkę wymieszać (maki dodać tyle żeby powstało gęste ciasto naleśnikowe). Przyprawić do smaku solą i curry. W przygotowanym cieście panierować skrzydełka i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Jeszcze lepsze beda jeśli będziemy je smażyć na głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyglądaja apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    muszę zrobić takie skrzydełka bo jeszcze nie jadłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !