Sposób przygotowania

Masło i cukier stopić na jednolita masę, dodać płatki i bakalie i całość dokładnie wymieszać. Zestawić z ognia i dodać miód, całość wymieszać. Na lekko natłuszczonej blasze układać porcje masy formując ciasteczka. Całość schłodzić przez około 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł, jak długo można taka mieszankę można przechowywać?
  • 0
    original
    Opublikowano

    justyna54

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    W lodówce około tygodnia. Dłużej nie próbowałam więc nie wiem czy masło nie zaczeło by jełczeć.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne zwłaszcza że uwielbiam musli
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !