Sposób przygotowania

Każdą jarzynę ugotować osobno.Na środku półmisku ułożyć cały ugotowany kalafior, po bokach układać różne jarzyny wg gustu. Polać masłem z bułką tartą, przybrać zielonymi gałązkami pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!! :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smacznie i zdrowo
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    zdrowo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Zapowiada się pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !