Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać.
Ogórki obrać i pokroić w talarki o grubości 3 cm, ze środka wydrążyć ziarenka.
Cebulę obrać i posiekać bardzo drobno, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Na patelni masło roztopić, poukładać przy sobie plastry ogórków, do środka każdego z nich włożyć posiekaną cebulę. Całość przykryć i dusić ok. 15 minut. Po tym czasie w każdy krążek włożyć ugotowane jajko, przykryć i chwilę dusić na małym ogniu.
SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !