Sposób przygotowania

Głowy rybie dokładnie oczyścić, włożyć do 2,5 litra wody i razem z warzywami gotować. Gdy warzywa będą miękkie przetrzeć je przez sito do osobnego pojemnika.
Głowy z wywaru usunąć, całość przecedzić.
Włożyć warzywa, dodać kostki bulionowe, przyprawić solą i pieprzem.
Zagotować. Pod koniec dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować jeszcze razem 10 minut. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    myślę że drobne rybki które nieraz złowi mój mąż też będą pasowały do tej zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !