Sposób przygotowania

Mrożone maliny zasypujemy cukrem pudrem i odstawiamy, aby się rozmroziły.
Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu, odstawiamy do wystudzenia. Gdy już będzie zimny, miksujemy go z masłem na puszysty krem.
Śmietanę kremówkę ubijamy z cukrem pudrem. Delikatnie łączymy z kremem budyniowym.
Następnie pucharki napełniamy na przemian warstwą kremu budyniowego i rozmrożonych owoców.
Schładzamy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    rewelacja;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !