Sposób przygotowania

Ser rozdrobnić np. widelcem, dodać szprotki i posiekany szczypior (wcześniej
lekko posolony). Składniki wymieszać dodając do smaku odrobinę koncentratu pomidorowego lub keczupu, cukru i pieprzu ziołowego. całość wymieszać.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Lubię taką!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pasta pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam.
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    oj nie przepadam za pastami rybnymi
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    z białym serem nie miałąm okazji sprobowac
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię takie pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !