Sposób przygotowania

Rybę pokroić na porcje i osolić . Odstawiamy. Boczek kroimy w kostkę i wytapiamy na patelni skwarki przekładamy do pojemniczka a tłuszcz zostawić na patelni i na tym tłuszczu podsmażyć cebulkę , dodać do niej łyżeczkę papryki po prostu posypać i zamieszać , rybę osuszona prószymy najpierw mąką i układamy na tej cebuli, dopiero teraz zmniejszamy malutki płomień i smażymy . W między czasie pomidorki pokroić w plasterki albo na cząstki i układamy na rybach . Do śmietany dajemy soli zalewamy śmietaną potrawę . Dusimy tak z 30 minutek .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę kiedyś zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !