Sposób przygotowania

Wołowinę po umyciu i osuszeniu pokroić w grubsza kostkę i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Przełożyć do rondla. Na tym samym tłuszczu przesmażyć pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać ją do mięsa. Całość zalać bulionem z kostki rosołowej wołowej. Po zagotowaniu dodać pokrojoną w kostkę marchew, ziele, listka. Dusić na małym ogniu doprawiając do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    gulasze są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z wołowiny, pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !