Sposób przygotowania

Soczewicę namaczamy w garnku na noc.Marchewkę trzemy na grubej jarzynowej tartce.W garnku topimy masło,dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i startą marchewkę.Dusimy 5 minut.Następnie dodajemy soczewicę i zalewamy bulionem.Doprawiamy tymiankiem,majerankiem,solą i pieprzem.Zupę przecieramy przez sito i podajemy z plasterkiem cytryny.Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszna i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    dawno takiej nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie jadłem,mysle ze jest pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    musi być smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !