Sposób przygotowania

jaja utrzec na gladka mase z starta cebula, szczypiorkiem, pietruszka i majonezem
doprawic do smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne ze świeżym pieczywem;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na śniadanko wyśmienita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i na kolacje tez super sie sprawdza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczna, zawsze smaczna pasta:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię podobnie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje za mile komentarze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pasty jajeczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !