Sposób przygotowania

zmielic pieczarki, ser zolty, jajka gotowane, cebule i pora
wymieszac z przyprawami i zagotowac mase
na zimne nalesniki nakladac wystudzona mase i zawijac by nadzienie nie wyplywalo
obtaczac w jajku i bulce tartej
smazyc na rumiano

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pewnie by mi bardzo smakowało:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne nadzienie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje = polecam do wyprobowanai ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię takie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !