Sposób przygotowania

Buraki umyć, ugotować w osolonej wodzie, wystudzić,obrać i pokroić w słupki. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Ogórki i oliwki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać odsączoną z zalewy fasolę, majonez, wymieszać. Przyprawić do smaku. Odłożyć w chłodne miejsce na 2 godziny. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawa-muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Idealna do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się wspaniale. Połączenie buraczków i oliwek oryginalne. Na pewno warte wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !