Składniki:
kartofle | 1,5 kg |
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
boczek wędzony | 30 dag |
kiełbasa zwyczajna | 35 dag |
leczo z Hortexu | 40 dag |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt. |
sól, pieprz, papryka | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
kartofle | 1,5 kg |
mięso gulaszowe z indyka | 50 dag |
boczek wędzony | 30 dag |
kiełbasa zwyczajna | 35 dag |
leczo z Hortexu | 40 dag |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt. |
sól, pieprz, papryka | do smaku |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: