Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do garnka, podlać odrobiną wody, dodać angielskie ziele, liście laurowe, kminek, przykryć i gotować. Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i zrumienić na smalcu, dodając pod koniec posiekaną cebulę, zeszklić, podlać wodą wsypać przyprawę kucharek i gotować do miękkości. Miękkie mięso przełożyć do kapusty, dodać koncentrat pomidorowy, ketchup, przyprawić do smaku, zagotować. Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam gulasze :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !