Sposób przygotowania

Kurczaka pozbawionego skóry, natrzeć solą, posypać zmielonym czarnym pieprzem i odstawić na 15 minut. Posmarować musztardą i obłożyć plastrami szynki. Odstawić na około 1 godzinę w chłodne miejsce. Piec w naczyniu żaroodpornym w temp. 180 st. przez około godzinę.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    bardzo apetyczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super prze[is
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł z ta musztarda, wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    ale pyszne miesko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł na kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !