Sposób przygotowania

Makrelę dokładnie obieramy z ości. Cebulę kroimy w kosteczkę dodajemy do makreli. Przyprawiamy jeszcze majonezem, musztardą i całość dokładnie mieszamy. Dodajemy jeszcze pieprz i sól do smaku i smarujemy nią chleb.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    makrele bardzo często kupuję, jest doskonała do robienia past
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !