Sposób przygotowania

• makaron gotujemy z dodatkiem soli i kurkumy,
• szpinak podsmażamy na patelni, a następnie miksujemy z bulionem i serem,
• czosnek i dymkę kroimy w plasterki, podsmażamy na osobnej patelni,
• mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy, dodajemy do smażenia,
• chwilę później na patelnie dodajemy zmiksowany szpinak dusimy 15 min,
• przyprawiamy, zagęszczamy łyżeczką mąki ziemniaczanej wymieszanej z odrobiną zimnej wody,
• podajemy z makaronem

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajnie to wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię kokardki ze szpinakiem, ale nie żółte. Skorzystam z pomysłu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Pyszny obiadek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    za szpinakiem nie przepadam ale kurkuma zrobiła swoje świetny kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda ciekawie
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wygląda bosko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !