Sposób przygotowania

Pieczarki - kapelusze lekko solić i popieprzyć. Układać na grillu dziurką po ogonku do dołu. Gdy pieczarki nam się zrumienią od spodu odwrócić je na drugą stronę (kapeluszem w dół), a do otworu po ogonku wkładać kostki żółtego sera. Pieczarki będą gotowe gdy serek nam się rozpuści.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny pomysł na pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    czekamy na lato
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    takze czekam, takze grilluje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !