Sposób przygotowania

Z brzoskwiń zdjąć skórkę, przekroić na pół i wyjąć pestki. Serek utrzeć z żółtkiem i cukrem, połączyć z pianą z białka, kremem napełnić połówki owoców. Po środku każdej ułożyć połówkę winogrona. Brzoskwinie luźno zawinąć w folię aluminiową (tak, aby nie dotykała nadzienia). Grillować ok. 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pomysłowe- jeszcze takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    ciekawy pomysł:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !