Sposób przygotowania

w podłużnej blasze wyłożyć warstwę herbatników,posmarować masą krówkową i znowu herbatniki posmarować kremem wcześniej ugotowane i ostudzone 2 budynie śmietankowe połączone i dobrze wymieszane z 1 kostką palmy i trochę rodzynek i znowu położyć warstwę herbatników.Ubić śmietanę połączoną z żelatyną i wyłożyć na ciasto na górę utrzeć na tarce czekoladę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    mm palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Michał2

    dobre ciasteczko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !