Sposób przygotowania

Zagotować wodę, dodać umyte mięso osolić i zagotować. Gotować na bardzo małym ogniu przez 1,5 godziny następnie dodać włoszczyznę liść i ziele i gotować jeszcze przez 15 minut. Rosół przecedzić doprawić pieprzem i maggi i podawać z makaronem. Posypać świeżą pietruszką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    ja też:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    tradycyjny dobry przepis, ja dodaje jeszcze kilka drobiazgów do smaku ^ ^
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila18

    tradycyjny - najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    tradycyjnie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !