Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wrzucić do malaksera i dokładnie posiekać (przy okazji się wymieszają). [Jeżeli ktoś nie posiada malaksera, można zmielić lub drobno posiekać mięso z czosnkiem, a następnie dodać przyprawy i wymieszać masę]. Wyjąć, uformować 2 bardzo płaskie hamburgery (rozklepując mięso na dłoni raz z jednej, raz z drugiej strony). Ułożyć je w parowarze i gotować 45 minut (od momentu zagotowania wody). Po 25 minutach gotowania można dołożyć drugie „piętro parowaru), np. z brokułem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Pięknie Wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !