Sposób przygotowania

WŁOSZCZYZNĘ OBIERAMY GOTUJEMY WYWAR, RYBĘ MYJEMY I WKŁADAMY DO WYWARU I GOTUJEMY 20 MNI. WYJMUJEMY I KROIMY W KAWAŁKI, SZCZYPIOR SIEKAMY, JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO OBIERAMY I KROIMY W ĆWIARTKI, ZIEMNIAKI GOTUJEMY I KROIMY W KOSTKĘ I OGÓRKI TEŻ KROIMY ,
RYBĘ, ZIEMNAKI I OGÓRKI MIESZAMY Z CHRZANEM I SZCZYPIORKIEM, SOLIMY, MAJONEZ DOPRAWIAMY SOKIEM Z CYTRYNY, POLEWAMY SAŁATKĘ, MIESZAMY, DEKORUJEMY SZCZYPIORKIR=EM I JAJKAMI, PODAJEMY Z CIEMNYM PIECZYWEM

Spróbuj również

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !