Sposób przygotowania

Masło utrzeć do bialości, wymieszać zmielone migdały, cukier, mąkę i aromat. uformować małe kuleczki ułożyc na pergaminie w większych odstępach gdyż się rozlewają. Po upieczeniu smarujemy z wierzchu powidłami i posypujemy kokosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pewnie pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !