Składniki:
ocet 10 % | 1/2 litra |
Goździki całe Prymat | 4 sztuki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 30 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
pieprz ziarnisty | 10 ziaren |
Zalewa: | 2 litry |
woda | 2 litry |
cebula | 1/2 kg |
kapusta | 4 poszatkowana |
ocet 10 % | 1/2 litra |
Goździki całe Prymat | 4 sztuki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 30 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
pieprz ziarnisty | 10 ziaren |
Zalewa: | 2 litry |
woda | 2 litry |
cebula | 1/2 kg |
kapusta | 4 poszatkowana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: