Sposób przygotowania

Kalafior i umytą marchew blanszować w osolonej wodzie, podzielić na kawałki. Fasolkę obrać, umyć i podzielić na kawałki. Ogórki- bardzo małe umyć. Przygotowane warzywa ułożyć w słoikach warstwami, dodać liść laurowy i ziele angielskie, zalać zalewą octową i zagotować

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w sam raz na zagryzkę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !