Sposób przygotowania

Grzyby czyścimy,myjemy i drobno kroimy.Cebulę obieramy,siekamy i smażymy na 1 łyżce rozgrzanego smalcu.Dodajemy grzyby i mieszając chwilę smażymy.Przykrywamy pokrywką i dusimy na małym ogniu,często mieszamy.Pod koniec duszenia dodajemy śmietanę,przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Jajka obieramy,drobno siekamy i dodajemy razem z posiekana natką do grzybów.Wszystko mieszamy i przekładamy do wysmarowanej tłuszczem formy.Posypujemy startym na tartce chlebem razowym,wstawiamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy.Podajemy z ziemniakami z wody lub frytkami.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawa zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię takie zapiekanki, polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    aromatyczna zapiekanka
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapewne przepyszna i koniecznie do wypróbowania - bardzo lubię zapiekanki i i często robię ale takiej jeszcze nie miałam przyjemności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fantastyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie pycha !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    na pewno pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !